Napa Architecture Firm

Modern Barn

Our initial goal was to design a remodel within the existing footprint to open up a cluttered floor plan. Upon further investigation, it became clear that a good portion of the existing perimeter foundation required replacement. As the foundation had to be replaced, we recommended adding on beyond the original footprint. A marginal increase in construction cost resulted in an substantially larger living space with views to oak trees on the landscape hill.

The south east corner of the home is punctuated with a simple modern addition with two large bifold doors to access the outdoors in a new deck. The old and new parts of the home were woven together with a grey paint scheme.

Modern Barn Exterior Before.jpg
Napa Architecture Firm
Modern Barn Exterior 1.jpg
Modern Barn Exterior 2.jpg
Modern Barn Exterior Porch.jpg
Modern Barn Interior Living Room 1.jpg
Modern Barn Master Bath.jpg
Modern Barn Interiro Stair.jpg
Modern Barn Interior Piano.jpg
Modern Barn Interior Barn Door 3A.jpg
Modern Barn Interior Barn Door 2A.jpg
Modern Barn Interior Barn Door 1A.jpg